Polovni delovi
Sadržaj sajta je vlasništvo Sparkom-a. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole Sparkom-a, zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta.
Sajt Polovni-Delovi.net (u daljem tekstu Polovni-Delovi) je vlasništvo kompanije Sparkom.
Pri kreiranju sadržaja Polovni-Delovi trudimo se da sve informacije koje možete pronaći budu tačne, ukoliko se desi da postoje nenamerne greške, za iste se unapred izvinjavamo.
Polovni-Delovi nisu odgovorni za tačnost, istinitost i verodostojnost informacija u oglasnoj poruci, naročito opisu, karakteristikama i stanju oglašenog dela koji može biti predmet prodaje.
Polovni-Delovi ne preuzimaju odgovornost za bilo kakve posledice koje mogu nastati usled korišćenja informacija pribavljenih putem ovog sajta.
Polovni-Delovi mogu biti povremeno nedostupni zbog različitih tehničkih poteškoća.
Polovni-Delovi nisu odgovorni za bilo koji pravni postupak ili pritužbu protiv oglašivača baziranu na povredi bilo kog autorskog prava ili prava intelektualne svojine.
Polovni-Delovi ne može garantovati da treća lica neće putem hakerskih napada ili na drugi način, a bez znanja ili odobrenja sajta Polovni-Delovi, doći do informacija korisnika.
Korišćenjem sajta Polovni-Delovi saglasni ste da informacije koje ste predali budu dostupne na uvid svima koji su za iste zainteresovani, u skladu sa ovim Pravilima i uslovima korišćenja.
Kreiranjem oglasa, korisnik pristaje da njegovu e-mail adresu Polovni-Delovi upotrebi u svrhu slanja poruke koju preko kontakt formulara iz objavljenog oglasa na sajtu Polovni-Delovi pošalju posetioci i u svrhu slanja ostalih obaveštenja.
Korišćenjem portala Polovni-Delovi smatra se da prihvatate uslove korišćenja koja su ovde opisana.
Polovni-Delovi zadržavaju pravo da promene uslove korišćenja u bilo kom trenutnku i bez prethodne najave, te je korisnicima preporučeno da iste redovno čitaju, jer se samim korišćenjem portala smatra da je korisnik obavešten i saglasan sa aktuelnim uslovima korišćenja i da ih je razumeo u potpunosti.
Nabavite na Google Play
Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.
Dizajn i razvoj Sparkom 2024.
Programsko rešenje za fakturisanje